Компанија

Grupacija kompanija Priminer Machine Tools proizvodi CNC mašine, sa vrhunskim odnosom performanse i cene. Iako imamo ekspoziture u još četiri države širom sveta, naše sedište se nalazi u Kini u okolini Hong Konga, što nam pruža benefit značajnog kapaciteta produkcije. Zajedno sa našim evropskim strateškim centrom u Nemačkoj, Priminer je izgradio globalnu mrežu prodaje i usluga.

Naš tim

Internacionalan, stručan, motivisan, i uvek otvoren za nove ideje - to je naš tim. Iste karakteristike se ogledaju i u našoj korporativnoj kulturi, a naše rukovodstvo praktikuje tzv. linijsku hijerarhiju i vodi računa da uvek bude na raspolaganju svim zaposlenima.

Šta je naša tajna? Uvek smo u toku!

Osnovu našeg poslovanja čini pre svega izuzetno motivisan tim strucnjaka, prednost serijske produkcije, pouzdani dobavljači, i dosledan QS-menadžment prema međunarodnim standardima. Mi smo kompanija koja je otvorenog uma i koja je fokusirana na pružanje najboljih rezultata, što je uzrok visokog kvaliteta naših proizvoda i naše kontinuirane pouzdanosti. Prema rečima gospodina Kählckea, genralnog direktora Priminer Nemačka, samo oni koji su obučeni (redovno trenirani) i uključeni u proces proizvodnje mogu u potpunosti da shvate potrebe sadašnjosti i budućnosti. On dodaje da je to slučaj sa njihovim timovima u Kini i Nemačkoj, koji imaju intenzivan program razmene, uključujući i kontinuiranu obuku kod naših vodećih dobavljača.

Tehnologija i ekspertiza

Mi već sada razmišljamo i planiramo budućnost. R&D departman koji je u ekspanziji, zajedno sa iskusnim inženjerima koji razvijaju naše koncepte mašina, su ono što garantuje da smo spremni za buduće trendove ove industrije. Mi osluškujemo tržišta. Fleksibilnost kada su u pitanju CNC kontroleri je nama obavezna, i mi u tom slučaju bez izuzetka pratimo lidere tog tržišta.

Naši dobavljači

Mi pažljivo i prema internim kriterijumima biramo dobavljače. Detaljno proveravamo pouzdanost, kvalitet, i cene. Smatramo da je lojalnost izuzetno važna i da vredi ulagati u građenje dugotrajnih odnosa sa našim partnerima. Prednosti koje mi i naši partneri pružamo jedni drugima omogućavaju nam da ih pružimo i našim kupcima.

Samo najkvalitetnije komponente

U naše mašine ugrađujemo linearne Bosch Rexroth ili HIWIN vođice, KTR spojnice R+W su proizvedene u Nemačkoj. Navojna vretena su HIWIN ili PMI - oba proizvođača iz Tajvana imaju proizvodnju na globalnom nivou, i obezbeđuju visokodinamičnu i preciznu pokretljivost naših mašina u svim osama. Kontroleri u PRIMINER CNC mašinama se nabavljaju samo od lidera na tržištu u sklopu celog paketa. Sve ostale komponente se proizvode kod vodećih proizvođača svetskog nivoa, što u slučaju oštećenja ili potrebe servisiranja omogućava brzo i jednostavno pokriće rezervnih delova.