Novosti i događaji
Uz prednost globalnog tima, naše mašine se prodaju u više od 20 zemalja širom sveta gde su uvek sticale zadovoljstvo kupaca.
Priminer se trudi da uvek bude u toku sa promenama u industrji i trendovima, pa je tako naša kompanija redovan izlagač i posetilac međunarodnih sajmova. Iskoristite priliku i upoznajte se sa našim mašinama i kompanijom na najbližem sajmu u vašem regionu! Pozivamo vas da se uverite u kvalitet naših prozvoda i stručnost naših inženjera.
Od 16.-21. septembra 2019. EMO će se održati u Hanoveru, platforma za inovativna rešenja, industrijske aplikacije i tehnologije budućnosti iz oblasti obrade metala. 2017. godine oko 2200 kompanija iz 45 zemalja je predstavilo razne mašine za obradu metala, proizvodne sisteme, precizne alate i još mnogo toga.
Sajam EMAF će se održati od 21. - 24. novembra 2018. godine, i biće 17. po redu Internacionalni sajam za mašine, alate i pribor u Portu. EMAF je jedan od najvažnijih događaja u industriji, koji posećuju nacionalne i internacionalne kompanije.