Proizvodi
Uz prednost globalnog tima, naše mašine se prodaju u više od 20 zemalja širom sveta gde su uvek sticale zadovoljstvo kupaca.
Ove mašine karakterišu ROYAL vretena velikih performansi i velike krutosti. Stabilne su i jake u svim segmentima. Opremljene su sa visoko kvalitetnim lineranim vođicama sa rolerima, i opciono sa SK40, ISO 40 ili BT40 prihvatom.
Ove brze, lagane i dinamične mašine su idealne za obuke, radionice, obradu metala, izradu kalupa kao i za istraživanje i razvoj. Opremljene su sa HIWIN lineranim vođicama i opcijom za SK40, ISO 40 ili BT 40 prihvatom.
Ove brze, lagane i dinamične mašine su idealne za obuku, laganu obradu metala, izradu kalupa kao i za istraživanje i razvoj. Opremljene su sa HIWIN linearnim vođicama i opcijom za SK40, ISO 40 ili BT 40 prihvat.
Sa «metal na metal» boxway kliznim stazama za tešku obradu, odradiće i vaše najzahtevnije programe. Ove mašine su opciono opremljene i sa SK40, ISO 40, SK50, ISO 50 ili BT40, BT 50 prihvatima.
Mašine iz ove serije imaju ekstra široke stubove, kako bi se izbegle vibracije tokom obrade. Ove mašine velike snage su opremljlene sa linearnim vođicama sa rolerima, koje obezbeđuju veliku čvrstinu i nosivost do 10 t.
Vellika krutost i izuzetno ubrzanje su idealni za proizvodnju elektroda za erozimate, mikro oblikovanje i filigranske operacije. Opciono dodatna zaštita za obradu grafita.
Napredni dizajn sa dodatno ojačanim postoljem (FEM analize), VF serija nudi izvanredne performanse i smanjenje vibracija kako bi zadovoljila i najzahtevnije potrebe. Ekstra proširen stub i postolje su dizajnirani tako da obezbede veliku krutost tokom ultra brzih kretanja.